Cautare

988 de rezultate pentru "stirile unu tv deva 24 05 10 17 30" (3.34 secunde)
Lucrarile de închidere si ecologizare vor fi realizate la minele si carierele apartinând Companiei Nationale a Huilei Petrosani, Remin Baia Mare, Minvest Deva, SNLO Târgu Jiu, Miniera Banat Anina, Salrom Bucuresti, SNC Ploiesti, CN Uraniu Bucuresti, Baita Stei, Moldomin Moldova Noua, SC Cuart, Geopec Pitesti si complexului energetic Craiova.
Lucrarile de închidere si ecologizare vor fi realizate la minele si carierele apartinând Companiei Nationale a Huilei Petrosani, Remin Baia Mare, Minvest Deva, SNLO Târgu Jiu, Miniera Banat Anina, Salrom Bucuresti, SNC Ploiesti, CN Uraniu Bucuresti, Baita Stei, Moldomin Moldova Noua, SC Cuart, Geopec Pitesti si complexului energetic Craiova.
Guvernul a alocat, în cadrul sedintei de miercuri, 1,77 miliarde de lei (17.700 de miliarde de lei vechi) pentru închiderea si ecologizarea a 88 de mine si cariere din sistem.Potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei, obiectivele care urmeaza sa fie închise sau ecologizate apartin Companiei Nationale a Huilei (CNH) Petrosani, Remin Baia Mare, Minvest Deva, SNLO Târgu Jiu, Minierei Banat Anina, Salrom Bucuresti, SNC Ploiesti, CN Uraniu Bucuresti, Baita Stei, Moldomin Moldova Noua, SC Cuart, Geopec Pitesti si Complexului Energetic (CE) Craiova.
AVAS urmeaza sa preia de la MEF companiile miniere Cuprumin Abrud, Moldomin Moldova Noua, Minvest Deva, Baita Stei, Remin Baia Mare si Minbucovina Vatra Dornei.
Deva, Turda, Bacau, Botosani, Rosiorii de Vede, Oltenita, Miercurea Ciuc, Dragasani, Calarasi sau Bucuresti sunt doar câteva dintre municipiile care n-au vazut nici un fel de piedica în a întocmi proiecte si studii.
Teodorovici a dat ca exemplu contractul obtinut de compania olandeza DHV Consulting pentru reabilitarea drumului Deva-Orastie din fonduri ISPA. Lucrarile ar fi trebuit sa dureze 79 de luni si sa se incheie in martie anul trecut.
Spar a intrat pe piata romaneasca in 2005, primele magazine fiind deschise in acest an. Reteaua are sapte supermarketuri la Arad, Resita, Deva, Odorhei si Alba-Iulia si un hypermarket la Targu-Mures.
In prezent, reteaua SPAR detine in Romania supermarket-uri in Arad, Resita, Deva, Odorheiu-Secuiesc, Alba Iulia (3 magazine), Targu-Mures, Hateg, Medias, Ramnicu-Valcea, Orsova, Sfantu-Gheorghe, Petrosani, investitia pana in prezent depasind 23 milioane de euro.
Potrivit ultimei înregistrari facute la ORC (pe 27 octombrie), cei mai importanti actionari ai Altur SA Slatina erau Mecanica Rotes SA (28,15%), Celule Electrice Bailesti SA (14,84%) si Revan Com SA (10,25%).
Termoelectrica are trei filiale de productie a energiei electrice ti termice, respectiv Electrocentrale Deva, Electrocentrale Bucuretti ti Electrocentrale Galati, precum ti patru sucursale, fara personalitate juridica - Borzetti, Braila, Doicetti ti Paroteni.
Gheorghe, Targoviste, Craiova, Galati, Deva Slobozia, Baia Mare etc. Cele mai multe dintre acestea sunt sedii ale Raiffeissen Bank.
Valoarea acestuia in care sunt incluse alte patru proiecte este de 480 de milioane de euro din care 240 de milioane provin de la BEI si restul de la bugetul de stat.Celelalte patru proiecte care sunt incluse in totalul valorii imprumutului sunt pentru reabilitarea DN 1 Brasov - Sibiu DN 56A Calafat - Drobeta Turnu Severin DN 66 Filiasi - Petrosani si DN 76 Deva - Oradea.Pe DN 56 se afla amplasate aproximativ 64 de podete.
Slatina Plaza urma sa aiba si o suprafata inchiriabila de 17.000 de metri patrati, dispusa pe doua niveluri. ... Plaza Romania intentioneaza sa achizitioneze noi terenuri in Ploiesti, Pitesti si Deva.
"Cel mai important lucru este ca incep parlamentarii din Oltenia sa constientizeze ca au in administrare politica una dintre cele mai bogate regiuni in resurse si ca trebuie facut ceva ca, din cele 10.000 de miliarde de lei care se duc la bugetul statului, sa se intoarca o parte si in realizarea de alternative economice, si in infrastructura, si in crearea de noi locuri de munca".
Compania Electrocentrale Deva va atrage 295,57 milioane de euro, iar Termoelectrica - 140,2 milioane de euro.
La Deva, pretul este de 200 de lei pe megawatt, de exemplu", a precizat Gheorghe Davitoiu, directorul Complexului Energetic Rovinari.
Cea de-a doua companie va cuprinde Electrocentrale Bucuresti, CTE Deva si CET Paroseni (apartinand Termoelectrica), Portile de Fier si restul sucursalelor Hidroelectrica (adica sucursalele Sebes, Buzau, Targu Jiu, Caransebes, Hateg, Arges, Cluj, Bistrita), Compania Nationala a Huilei (CNH) Petrosani.
Pe teritoriul Romaniei traseul va avea doua directii, una spre portul Constanta, pe ruta Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Deva - Sibiu - Pitesti - Bucuresti - Constanta si una spre frontiera romano-bulgara la viitorul pod peste Dunare de la Calafat-Vidin, pe ruta Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Drobeta Turnu Severin - Vinju Mare - Calafat, care are posibilitatea prelungirii proiectului Via Carpatia spre frontiera sudica a Uniunii Europene.
• Cat priveste tronsonul Lugoj-Deva, sectiunea 1 (Lugoj-nod Dumbrava) ca-re va fi licitata se preconizeaza a avea valoarea de 277 milioane euro. ... • Totodata, pana la sfarsitul anu-lui 2010 se vor finaliza lucrarile la cen-tura Bucuresti Nord, centura Sibiu si la 10 kilometri din autostrada Brasov-Bors, sectiunea Turda-Campia Turzii.
A doua, Hidroenergetica, va cuprinde centralele termoelectrice Electrocentrale Deva, Electrocentrale Bucuresti si restul centralelor hidroelectrice, inclusiv Portile de Fier de pe Dunare.
google-analytics.com